1 aprilie 2017

Accesorii si motive

E foarte aiurea sa ai un telefon super smecher dar sa ai ecranul zgariat sau spart. Mi s-a intamplat si sentimentul nu e prea placut :) Avand in vedere toate prostiile care se gasesc in geanta unei femei, e imposibil ca un telefon sa arate decent daca nu are o folie de protectie sau o husa adecvata. Gasesti produse foarte bune si la un pret accesibil pe site-ul celor de la Husa Folie Protectie. Pentru brandurile cunoscute, gasesti modele de folii si huse peste tot. Am cautat o husa de silicon pentru Allview si am gasit la ei. Tot acolo am vazut si o folie de sticla securizata pentru Allview

6 motive sa iti iei si tu o husa sau o folie pentru telefonul tau:
1. daca folosesti tu accesorii, cred ca i-ar prinde si lui bine, nu? :) Ca doar e moda. 
2. serios vorbind, sunt practice si functionale
3. protejeaza ecranul de zgarieturi si amortizeaza socurile de la cazaturi. Stii tu, cand te impiedici pentru ca esti cu capul in nori sau ai fluturi in stomac de la prea multa iubire :)
4. prelungeste durata de viata a ecranului
5. iti dovedesti tie respect, avand grija de telefonul tau si de banii investiti in el
6. raportul calitate-pret este foarte bun, iar costul este foarte mic comparativ cu beneficiile. 

4 motive stupide pentru care oamenii nu isi ia husa sau folie pentru telefon :)
1. isi spun ca nu au chef sa mai dea niciun ban in plus pentru telefonul super scump, dar sfarsesc in cele din urma prin a-si da palme cand vad ca telefonul lor iubit are zgarieturi
2. vor sa il simta mai bine. Gresit! Foliile sunt aproape invizibile, ele doar isi fac treaba. Iar husele sunt confortabile. 
3. imi iau eu destule accesorii, nu ii mai trebuie si lui. Ceea ce nu inteleg multi, e ca accesoriile pentru telefon sunt ca si cum ti-ai lua tu accesorii. O husa sic e sic. 
4. e prea scumpa. Desi nu compara beneficiile cu costul. Daca ar face-o, ar intelege ca e mai bine sa investesti intr-o husa si o folie de calitate decat sa te uiti la ecranul zgariat.