20 martie 2017

Tabara Kings Los Angeles

Sunt cadru didactic la universitate si experienta mea cu studentii ma ajuta sa imi dau seama cam ce vor. Am studenti care termina facultatea si apoi merg in Marea Britanie sa mai faca o facultate. Am studenti care merg cu diverse burse in Europa sau SUA. Unii se acomodeaza mai repede, altii mai greu. Stiu ca toti ne dorim sa ajungem o data in State, asa ca am gasit pe Edutabere Tabara Kings Los Angeles, care cred ca ii poate obisnui pe tineri cu viata de acolo, sa vada daca este ceea ce isi doresc. 

Mi se pare foarte interesant acest concept de edutabara, o tabara educationala, unde poti sa iti trimiti copiii cu cativa inainte de admiterea la facultate. Se distreaza, se culturalizeaza, socializeaza, isi deschid orizontul si se pot familiariza cu institutia respectiva, sa vada daca e ceea ce viseaza. 

Cred ca astazi, avem foarte multe oportunitati, iar Internetul si liberalizarea circulatiei persoanelor, globalizarea in special, ne ajuta foarte mult. Fii un Yes Man, ca in filmul cu Jim Carrey.