6 martie 2017

Dezmembrari auto

Nici nu stiti de cate ori a trebui sa caut piese auto pentru masina mea de 15 ani. Nu toti avem posibilitatea sa luam o masina noua, cu mai putine nevoi. M-am dus adesea la reprezentanta sa solicit cumpararea unor piese noi, dar acestea erau extraordinary de scumpe. Apoi, apelam fara sa vreau la un parc de dezmembrari, dar nici acolo nu gaseam tot ce imi doream la momentul respective. Imi place ca pe Dezmembraripenet.ro gasesti o multime de piese pentru masina ta, este ca o bursa a pieselor auto, unde se intalneste cererea cu oferta, ba ai chiar posibilitatea sa trimiti o cerere cu ce ai nevoie, iar ei o vor trimite catre parcurile de dezmembrari. Imi place ca exista diversitate, ai multiple posibilitati de filtrare pe site, poti vinde chiar tu anumite piese si stim cu totii ca ceea ce tie nu iti este util, altuia ii poate fi.
Principalele avantaje ale acestei platforme online sunt urmatoarele:
1. diversitatea produselor oferite
2. poti solicita anumite piese auto
3. poti vinde si realiza venituri suplimentare
4. filtrare dupa criteriile dorite
5. au piese pentru orice masina
6. cererea si oferta se intalnesc, fiind o situatie de castig pentru toate partile implicate
Tu ce povesti de groaza ai cu masina ta? J Fie ca vrem sau nu, masinile vechi au nevoie de piese, al caror pret poate fi foarte mare. De aceea, o platforma unde poti gasi ceea ce ai nevoie, totul intr-un singur loc, este foarte utila. In plus, ai posibilitatea de a compara diverse oferte, de a analiza si a lua cea mai buna decizie la momentul respective.

Sincer, imi place site-ul. De multe ori paginile parcurilor de dezmembrari nu sunt foarte prietenoase sau bine puse la punct, desi modul in care arata spune ceva despre increderea pe care trebuie sa o acorzi parcului respectiv.