9 februarie 2017

World Education Fair la Craiova

Tot mai multi oameni vor sa studieze in strainatate. Si tot mai multe evenimente interesante au loc si in Craiova. Unul dintre ele este World Education Fair, care are loc pe 21 februarie la Craiova (Ramada Plaza).


Pe Facebook gasesti si un eveniment dedicat https://www.facebook.com/events/1678209395805499/

Timpul trece, poate acum esti doar un copil sau poate un parinte cu un copil mai mic si te gandesti ca mai e vreme. Dar evenimentul se adreseaza celor peste 12 ani, deci acum e cel mai bun moment sa te documentezi cu privire la oportunitatile de studiu ale tale sau ale copilului tau, in cazul in care esti parinte.

Informeaza-te! In plus, participarea este gratuita, dar poti afla atat de multe despre licee si universitati de prestigiu, despre burse Erasmus sau Work and Travel USA, participa la pretestari gratuite pentru competentele lingvistice, urmari niste prezentari VR ale campusurilor din strainatate.

LINK-URI UTILE
     Site: http://www.integraledu.ro/
     Universitățile partenere: http://www.worldeducation.ro/participants.php
     Liceele, școlile gimnaziale și centrele de limbi străine participante: http://www.worldeducation.ro/participants_salon.php
     Bursele pentru toate programele de studiu- Universitati aici: http://www.worldeducation.ro/burse.php Licee aici: http://www.worldeducation.ro/education_salon.php

     Video de prezentare eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=fBgwJ9c1TVE