2 aprilie 2016

Eu citesc și tu faci ce scrie acolo :)Într-un articol recent vă povesteam cum eu și Diego am devenit cei mai buni prieteni. Mi-am pus parchet laminat și Diego m-a ajutat să îmi iau covor, galerie și șină pentru perdea, adecvate noului stil al camerelor. Așa am devenit amici și pe Facebook. Știi cum e vorba aia.... nu ai Facebook, nu exiști? Diego are Facebook și e și mai prietenos acolo. 


Devenind prieteni, Diego mi-a spus despre beneficiile cardului de fidelitate, mai ales că observă că fac achiziții importante. Ușor neîncrezătoare, a insistat să îmi povestească despre avantaje, printre care cea mai atractivă mi s-a părut cea cu reduceri de până la 50%. 


Diego este galant și profesionist, în același timp. La ultima vizită, am fost invitată la o cafea să discutăm despre soluțiie de amenajare a locuinței. I-am spus că prefer un stil modern, dar și retro/vintage. Consilierea profesională și faptul că nu mai duceam grija transportului (problemele cu mașina mea sunt bine-cunoscute) m-au făcut să accept o nouă colaborare cu acest magazin de încredere. 

 Noua mea dilemă era dacă să zugrăvesc sau să pun tapet. Consilierul Diego m-a lămurit și a citit pe fața mea că aș vrea tapet, dar am niște îndoieli legate de capacitatea mea de a realiza finisajele potrivite. Mi-a povestit despre tapetul vlies, care este mult mai ușor de lipit. 


Ajunsă acasă, i-am spus iubitului meu: Dragă, eu citesc și tu faci cum scrie acolo. Așa lucrăm noi, în echipă. Eu ador să citesc instrucțiuni și el face întocmai. E o glumă a noastră, dar funcționează. Eu ador partea de documentare. Am găsit chiar pe site-ul Diego un articol practic despre montarea tapetului.
După o căutare lungă și admirarea multor modele de tapet, am găsit tapetul Joy, un tapet vesel prin design. Am pus pe listă și adezivul special pentru tapet vlies și am făcut comanda. Am observat că având cardul de fidelitate, mi s-a făcut o reducere importantă. 
Tapet Joy
A doua zi, tapetul era în fața mea. M-am pus pe citit, iar prietenul meu făcea întocmai, dar cu multă migală. Cititul mergea mai repede, dar nu mă deranja să fac și pauze, în timp ce admiram noul tapet pe perete. Pe măsură ce orele treceau, vedeam că ne apropiem de final. Nu a fost nici ușor, dar nici complicat, a fost migălos, dar cred că efortul merită.
Am finisat totul și cred că suntem niște mini Diego acum :) Fie-mi iertată îndrăzneala, dar suntem din familie acum. Nu mai scapă de noi. Suntem mândri de rezultat și ne apucăm să facem poze să punem pe Facebook și să îl etichetăm pe Diego.
Pe curând, noul meu prieten!

*** Articol scris cu dăruire, pentru Spring SuperBlog 2016