28 martie 2016

Visul CarmineiNumele Cenușăresei era, de fapt, Carmina. Nimeni nu știe, dar Cenușăreasa este, de fapt, cea care i-a inspirat pe creatori în crearea acestui brand al unui magazin online de pantofi. Carmina este stră-stră-stră-bunica fondatoarei de azi. Pantofii de damă ai Cenușăresei sunt sursa de inspirație pentru pantofii stiletto Red Queen.
Povestea a fost alta, dar secretul trebuia bine păstrat. Carmina promisese asta fiicei sale. Surorile vitrege ale Carminei, cunoscută ca Cenușăreasa, erau invidioase, iar misterul pantofilor a trebuit păstrat, din respect pentru creator.
Un băiat simplu, al cărui nume istoria l-a uitat, se îndrăgostise de Carmina. Era fiu de pantofar și asta învățase de mic, să creeze modele de pantofi, dar cu multă dragoste și pasiune. Într-o zi, pe când Carmina plângea din cauza surorilor sale, bietul băiat o întrebă dacă o pereche de pantofi magici ar face-o să se simtă mai bine. Și așa au apărut pantofii Carmine. Legendă? Ficțiune? Nu se știe, dar nu iese fum fără foc.
Carmina îl privea pe tânăr ca pe un frate, nimic mai mult. El știa asta și mai știa că gândul Carminei se îndreaptă spre un bal și un prinț. Dar măcar putea să contribuie la fericirea ei, chiar dacă asta însemna să renunțe definitiv la ideea de a fi împreună. A lucrat la pantofi o zi și o noapte, la capătul cărora rezultatul au fost niște pantofi minunați și fermecați. Era epuizat, dar mândru de marea realizare a vieții sale. Căci, după aceea, nimic nu a mai egalat în frumusețe pantofii Carmine. 

***
Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog 2016.